Zwift Power - Komplet guide til Zwift Power

Hvad er Zwift Power?

ZwiftPower er en community drevet hjemmeside der supplerer Zwift Appen, og er derfor ikke noget der erstatter Zwift. ZwiftPower giver mulighed for brugere (og løbsarrangører) at følge op på løbsresultater, og ikke mindst se alle detaljer omkring de løb de har deltaget i, samt analysere al data fra et givent løb.

I ZwiftPower har du mulighed for at sortere efter liga, løbsserier og segmenter. Du har en detaljeret mulighed for at filtere resultater og data efter forskellige kategorier, såsom alder eller power ranges.

Løbsarrangører opretter ligeledes som ofte også løbsserier direkte i ZwiftPower, og bruger platformen til, at få oprettet oversigter resultat tabeller for løbsserier.

Du kan grundlæggende tænke som ZwiftPower som noget der minder om Strava, dog kun fokuseret på Zwift, og gratis endda. 

Hvordan forbinder jeg til ZwiftPower?

At oprette en profil og forbinde til din Zwift profil er nemt og hurtigt, og du er derfor igang på ZwiftPower på få øjeblikke. Følg nedenstående guide, og du er lynhurtig igang.

Step 1

Du skal først og fremmest have en konto på Zwift.com, i dette eksempel tager vi udgangspunkt i, at du allerede har en konto oprettet. 

Gå til Account -> Vælg "Connections" i højre menu og du får nu nedenstående liste over alle platforme du kan forbinde til. 

 

 

Step 2

Scroll ned på siden indtil du kommer til "ZwiftPower", hvis logoet er markeret som gråt er du ikke forbundet, og så snart du er forbundet vil logoet blive farvet.

Tryk nu på "Opt-in" for at forbind ZwiftPower og Zwift

 

Nedenstående billede viser når Opt-in på Zwift.com lavet og logoet dermed er farvet.

Step 3

Gå nu til ZwiftPower.com. Tryk på det blå icon i højre hjørne og klik "Login with Zwift". Du bliver nu videresendt til et login vindue, hvor du skal logge ind med dine Zwift.com brugerinformation.

Step 4

Når du nu har logget ind, vil du få vist en forside på ZwiftPower med kommende Events. 

For at færdiggøre integrationen skal du acceptere "Terms & Conditions". Dette er vigtigt at Zwift kan du udveksle data til ZwiftPower.

Step 5

Du skal nu gå til Account Settings på ZwiftPower ved at klikke på "Profile" i menuen.

Scroll nu ned på siden hvor du vil se to bokse to skal acceptere og derefter trykke på den grønne knap "Agree".

 

Når du har trykket på agree vil du få vist besked om at du nu er connectet til ZwiftPower og data mellem Zwift og ZwiftPower kan udveksles.

God fornøjelse!

Hvad er ZwiftPower Kategorier?

ZwiftPower kategorier er beregnet baseret på den gennemsnitlige w/kg (watt per kilogram) og din FTP (functional threshold power) fra dine 3 bedste løb indenfor de seneste 90 dage. Såfremt du ikke har Zwiftet i 90 dage endnu, så vil vil dine 3 bedste løb, w/kg og din FTP blive beregnet gennemsnitligt indtil du når de 90 dage og derfra vil den egentlige kategori beregning begynde.

Kategorierne er med at at inddele rytterne i løbet på alt efter styrke, og du vil se følgende kategorier det ofte bliver bestemt efter:

 

Zwift Power Kategorier

Mixed Kvinde
A+ 4.6 w/kg - 300 FTP 
A 4.0 w/kg - 250 FTP A 3.7 w/kg
B 3.2 w/kg - 200 FTP B 3.2 w/kg
C 2.5 w/kg - 150 FTP C 2.5 w/kg  

 

Findes der en ZwiftPower App?

Det korte svar er nej. ZwiftPower er kun som en browser funktionalitet. Da ZwiftPower indeholder mange informationer og detaljer, anbefaler vi at du bruger en PC/MAC for at tilgå informationerne på ZwiftPower.

Tilbage til blog

Hometrainer borde

1 af 4