Zwift og TrainingPeaks - Sådan forbinder du Zwift og TrainingPeaks | gioventu.cc

Zwift og TrainingPeaks - Sådan forbinder du Zwift og TrainingPeaks

Zwift og TrainingPeaks

TrainingPeaks er blevet en af de mest populære træningsapps, både for professionelle og motionister, der er et værktøj til at oprette, planlægge og analysere træning på et meget detaljeret niveau.

Du kan forbinde din TrainingPeaks konto med Zwift, således at dine gennemførte træninger i Zwift automatisk synkroniserer til TrainingPeaks. Samtidig kan du også synkronisere dine oprettet træninger fra TrainingPeaks til Zwift. Det er en utrolig nem process.

  • Gå til "Min Profil" på Zwift og tryk på "Connections" i højremenuen

  • Du får nu følgende vist, scroll ned på siden til du finder "TrainingPeaks" logoet

  • Klik nu på "Connect"

  • Du bliver nu henvist til TrainingPeaks, hvor du skal godkende forbindelsen (og logge ind på din TrainingPeaks profil). Login med dine TrainingPeaks brugeroplysninger.

  • Når du har klikket "Log in", bliver du viderestillet til dette hvor du skal godkende forbindelsen.

 

  • Du bliver efterfølgende redirectet tilbage til Zwift, og hvis forbindelsen succesfuldt blev oprettet vil TraingPeaks logoet nu gå fra gråt til at være farvet.

 

For at afbryde den automatiske forbindelse til TrainingPeaks klikker du blot "Disconnect" og dine træninger vil ikke længere automatisk blive synkroniseret til TrainingPeaks og vice versa.

 

Hvordan synkroniserer træninger fra TrainingPeaks til Zwift.

Zwift har et stort udvalg af forskellige Workouts, men hvis du ønsker at anvende dine egne workouts du selv har oprettet i TrainingPeaks, kan disse blive synkroniseret automatisk til Zwift. Alle dine træninger bliver automatisk synkroniseret på daglig niveau, hvilket betyder at hvis du har planlagt en træning frem i tiden på en given dag, vil den automatisk blive vist i Zwift.

Herunder finder du guiden til hvor du finder din TrainingPeaks træning i Zwift Workouts.

  • I TrainingPeaks opretter du en træning.

  • Du logger nu ind i Zwift, og vælger Workouts. Da du har oprettet en TrainingPeaks træning, vil der nu komme en fane frem i Zwift der viser "TrainingPeaks Custom Workouts". Du ser som sagt kun træningen for den pågældende dag, og hvis du har en ny træning planlagt til dagen efter vil den første blive vist der.
Tilbage til blog

Hometrainer borde

1 af 4