Hvad koster Zwift? Prisoversigt for Zwift abonnement | gioventu.cc

Hvad koster Zwift? Prisoversigt for Zwift abonnement

Hvad koster Zwift?

Zwift koster 14.99 US ($) Dollar per måneden, svarende til ca. 100 DKK. Det eneste det kræver er at opsætte en bruger på Zwift.com.

Som med de fleste andre platforme, har du mulighed for at teste Zwift af før du bliver betalende medlem. Du har mulighed for at prøve Zwift med ubegrænset kilometer i 7 dage, før du bestemmer om det er noget for dig.

Er Zwift gratis?

Zwift koster ca. 100 kr. for et fuld medlemskab, hvor du får den fulde Zwift oplevelse. Du kan dog prøve det gratis, naturligvis med nogle begrænsninger.

Du får 7 dage gratis som prøvemedlem med ubegrænset kilometer, fra første gang du kobler på Zwift og starter med at køre. Efter de 7 dage, og desto mindre du har købt et fuld medlemskab, overgår du til en gratis version hvor du er begrænset til 25 km om måneden. Den første hver måned bliver dine gratis kilometer nulstillet.

Hvis du ikke aktivt har indtastet dine betalingsoplysninger i din brugerkonto, og du ikke har tilmeldt dig, vil din prøveperiode automatisk stoppe efter de 7 dage og du behøves derfor ikke gøre noget aktivt. Jo mindre du naturligvis ønsker et fuld medlemskab.

 

Tilbage til blog

Hometrainer borde

1 af 4