GIOVENTU Ambassadør

Du har nu muligheden for at blive en del af GIOVENTU CYCLING CLUB som ambassadør. Du vil blive en aktiv del af vores community og blive førende i at skabe content til vores univers. Nedenfor kan du læse mere om de hvad du får som ambassadør for GIOVENTU, men hvad vi samtidig også forventer af dig som ambassadør.

Rabatter

Som ambassadør vil du få faste rabatter på alle de varer vi sælger. Vi forventer til gengæld, at du aktivt vil bruge produkterne og promovere både produkterne og GIOVENTU.

Indhold

Vi forventer du leverer minimum 3-4 indhold om måneden som ambassadør gennem billeder, video eller lignende til deling på vores platforme.

Kvalifikationer

Vi har ikke de store krav til kvalifikationer. Vi forventer blot en stor passion for cykling, og engagement i vores brand og vores produkter, og du naturligvis lever op til de aftaler vi indgår.

Kontakt os

Kontakt os via nedenstående formular og skriv hvorfor du ønsker at være en del af vores ambassadør program. Da vi naturligvis forventer du er aktiv på de sociale medier, skriv venligst dit Instagram handle så vi kan se din profil.

Vi ser frem til at høre fra netop dig.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.